Aktiviteter

Dessa är några av de aktiviteter du kommer att få möjlighet att prova under Balance Camp 2018!

Enhjuling

På balancecamp får du lära dig hur man cyklar enhjuling! Enhjuling är otroligt kul att kunna och ger dig en bra grundbalans för många andra fysiska aktivieteter. På balance camp har vi nybörjarenhjulingar i flera storlekar för att prova på. Enhjuling är en svår balanspryl som kräver en del träning. Vi har lärt tusentalsmänniskor att komma igång med enhjuling, och vet vad som är bra för nybörjare att tänka på!

Slackline

Slackline är det moderna sättet att gå på lina! Linan sviktar istället för att vara styv, vilket tränar balansen mer (och är mycket roligare!). Den studsiga linan ger väldigt bra träning, och för den som är skicklig fungerar den också som en studsmatta för att ge studs till akrobatiska tricks! På balance camp har vi fasta ankare för att spänna linor från 3 – 50 meter. På lägret finns flera längder uppsatta att prova för att passa alla! Vi som instruerar har gått på slackline i 10 år och utbildat mängder av människor i grunderna!

Studsmatta

På balance Camp har vi två stycken studsmattor i toppkvalitet, varav en nedgrävd för att göra tricks i marknivå, med landningsmattor vi lägger utanför för att göra tricks till. De flesta har studsmtta hemma, på balance camp får du lära dig olika trick och kombinationer du kan göra på den!

Akrobatik

På balance camp har vi studsgolv/aitrack och akrobatikmattor. Akrobatik är grunden för att hoppa studsmatta, göra tricks i skidåkning, i ramper och mycket mer. Kan du akrobatik blir de flesta sporter lättare! Vi går igenom bra grundläggande teknik som är bra att kunna för att du ska kunna lära dig mer avancerade saker.

Jonglering

På balance Camp får du instruktioner i och möjlighet att prova flera olika jongleringsmoment. Vi har utrustning tillgänglig under hela lägret för att träna flera olika aktiviteter. Bolljonglering är det vi fokuserar mest på för att det är grunden till många andra objekt. Följande finns att träna och prova på balance camp:

– Jongleringsbollar, jongleringskäglor och jongleringsringar
– Diabolo
– Flowersticks/Devilsticks

Volleyboll

Volleyboll är en populär aktivitet på Balance Camp, vi har ett bra monterat nät med gräsplan där det ofta spelas. Volleyboll är en fantastisk samarbetsövning och ett riktigt lagspel för alla åldrar! Vi kommer att hålla kurser i volleyboll under lägret och det finns alltid möjlighet att spela!

Bumper Ball Football

Få chansen att prova på Bumper Ball Football! Ett riktigt kul och nytt sätt att spela fotboll. På balance Camp har vi en uppsättning med bumper balls och kommer att spela bumper ball football som en kvällsaktivitet.

Gladiatorspel

En rolig lagaktivitet under Balance Camp där alla lägrets deltagare får vara med i olika aktiviteter som i TVs gladiatorerna, med bland annat gatlopp, korgboll m.m!